Ανακοιώσεις

15
Μάι

To δάσος των ευχών-κοινή δράση με το “Ένα όνειρο μια ευχή”

Κάτω από την ομπρέλα του προγράμματος YOUREFOREST CYPRUS, η Πράσινη Ασπίδα και το  ” Ένα όνειρο μια ευχή” συνεργάστηκαν και δεντροφύτευσαν το Σάββατο 15/5  μια μεγάλη έκταση στην Αλάμπρα, κοντά στο φράγμα Λυμπιών.Τα παιδιά με καρκίνο και λευχαιμία, φυτεύοντας 2000 δενδρύλλια έδωσαν περιβαλλοντικά μαθήματα και το καλό παράδειγμα για το πώς όλοι μας μπορούμε να συμβάλουμε στην καταπολέμηση των κλιματικών αλλαγών.

Μετά τα περιοριστικά μέτρα λόγω της πανδημίας, η εκδήλωση αποτέλεσε  μια όαση χαράς και αισιοδοξίας .  Η Μαρία Θεοδότου, ο Άγγελος Αυγουστή και η Νεφέλη Αντωνίου παρουσίασαν ένα όμορφο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, ενώ ο Σύνδεσμος Ένα Ονειρο μια Ευχή, πρόσφερε φαγητό σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι διευθυντές των υπουργείων Γεωργίας και Συγκοινωνιών, η επίτροπος περιβάλλοντος, βουλευτές και εκπροσώποι κομμάτων.

Το YoureforestCyprus και η Πράσινη ασπίδα ευχαριστούν θερμά όλους όσους παραβρέθηκαν και βοήθησαν στη δεντροφύτευση και  τους χορηγούς της εκδήλωσης , τη γαλακτοβιομηχανία Αλάμπρα και την εταιρεία  Lordos Plastics. Ακόμα ευχαριστεί το σύνδεσμο ” Ένα όνειρο μια ευχή ” , για την άψογη συνεργασία και υπόσχεται ότι το πρόγραμμα ΥOUREFPRETSCYPRUS θα συνεχίσει το φθινόπωρο με νέες δεντροφυτεύσεις   έχοντας πάντα ως στόχο του να καταστήσει την Κύπρο τον επίγειο παράδεισο που ήταν κάποτε!

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...
elΕλληνικά