Ανακοιώσεις

10
Απρ

Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο σε προσέλευση η  δεντροφύτευση στην Τάλα

2000 και πλέον άτομα προσήλθαν στην δεντροφύτευση του You Reforest Cyprus στην Τάλα της επαρχίας Πάφου προκειμένου να συμμετάσχουν στη δεντροφύτευση 6000 νέων δέντρων στην περιοχή Καμάρες του χωριού Τάλα.  Μικροί και μεγάλοι , απλοί πολίτες, επίσημοι αξιωματούχοι , εκπρόσωποι εταιρειών και οργανωμένων συνόλων  από κάθε γωνιά της Κύπρου κατέφτασαν από τις 11 το πρωί και πλημμύρισαν τον χώρο όπου έλαβε χώρα  η δεντροφύτευση. Η περιοχή είχε καεί από καταστροφική πυρκαγιά το περσινό καλοκαίρι.Η εκδήλωση είχε πολυπολιτισμικό χαρακτήρα αφού κάτοικοι της Κύπρου,  ντόπιοι και ξένοι ,  ένωσαν τις προσπάθειές τους για έναν κοινό σκοπό. Να πρασινίσουν ξανά την περιοχή. Η συγκεκριμένη δεντροφύτευση αποτελεί δέσμευση της  Πράσινης Ασπίδας ότι θα δεντροφυτεύσει όλες τις καμένες περιοχέςτου νησιού μας.  Παρόντες ο Μητροπολίτης Πάφου Γεώργιος , ο τέως Υπουργός Εξωτερικών κος Νίκος Χριστοδουλίδης  και ο επιχειρηματίας Γιώργος Λεπτός οι οποίοι εξείραν το έργο που πραγματοποιεί αθόρυβα η Πράσινη Ασπίδα.

Ο  κόσμος που παρευρέθηκε είχε την ευκαιρία να απολαύσει πλούσιο χορευτικό πρόγραμμα από το ANGELINA DANCE SCHOOL , και να κεραστεί διάφορα εδέσματα από τους εθελοντές του “Αγκαλιάζω με Αγάπη”.

Η Πράσινη Ασπίδα σε μια προσπάθεια να καλλιεργήσει την περιβαλλοντική συνείδηση και την αγάπη στο περιβάλλον στους μικρούς μας φιλους, προσέφερε  τιμητικό μετάλλιο και δίπλωμα σε όλα τα παιδιά.

Τέλος το ” Περιβόλι του Αγίου Λαζάρου” που για μια ακόμα φορά στήριξε με τους εθελοντές του την προσπάθεια που γίνεται, δώρησε 200 ξύλινες εικόνες του προστάτη Αγίου της Λάρνακας και φίλου του Χριστού Λαζάρου. 

Να θυμίσουμε ότι και αυτή η  δεντροφύτευση έγινε  στα πλαίσια του προγράμματος  You Reforest Cyprus σε συνεργασία με τον σύνδεσμο ” Αγκαλιάζω με Αγάπη”, το ” Περιβόλι του Αγίου Λαζάρου” και το Κοινοτικό Συμβούλιο Τάλας”.

To Υοureforestcyprus ευχαριστεί ιδιαίτερα τους συνεργάτες τoυ, το Κοινοτικό Συμβούλιο ,όλους τους χορηγούς που στηρίζουν τις προσπάθειες για αναδάσωση του τόπου μας είτε είναι εταιρείες , οργανωμένα σύνολα ή απλοί πολίτες. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στο Σύνδεσμο ” Αγκαλιάζω με Αγάπη”, στο ” Περιβόλι του Αγίου Λαζάρου” και στη σχολή χορού Angelina για την ενεργό εμπλοκή τους στη διοργάνωση και πρόωθηση της εκδήλωσης.

Η ΠΑ υπόσχεται  ότι θα συνεχίσει χωρίς κομματικά βαρίδια, το έργο της. Ραντεβού στις  10 Ιουλίου στο ετήσιο φεστιβάλ  περιβάλλοντος που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στον εκδρομικό χώρο του  φράγματος  Ξυλιάτου να φωνάξουμε όλοι μαζί “Περιβάλλον Συγνώμη”!

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...
elΕλληνικά